Extacy
09-01-2008, 19:01
سلام
نمیدونم دوستان تا حالا بر اساس Adx و Ema 21ترید کردند یا نه
در این تاپیک سیستمی رو معرفی میکنم که بر این اساس میباشد.
اما چیزهای که نیاز هستند :
Ema 21
Adx14
Weekly Pivot
قوانین ورود به معامله :
در صورت کراس خط قرمز Adx با خط سبز به شما بالا در صورت بسته شدن کندل قیمت زیر مویینگ اقدام به گرفتن سل می کنیم .
در صورت کراس خط سبز با خط قرمز به سمت بالا در صورت بسته شدن قیمت بالای مویینگ اقدام به بای می کنیم
قوانین استاپ :
استاپ را زیر پائین ترین قیمت کندل بسته شده در بالای مویینگ در بای
و
در سل بالای بیشترین قیمت کندل بسته شده زیر مویینگ ترجیحا با اختلاف 1 پیپ قرار می دهیم
قوانین تارگت :
از پیوت هفتگی استفاده می کنیم و به روش تریدینگ استاپ با در نظر گرفتن خطوط پیوت پیش میرویم
تایم فریم :
H1
H4
Daily
ارزهای مورد نظر :
من شخصا روی دور ارز زیر کار میکنم و زیاد با بقیه ارزها از لحظ روانشناسی اشنائی ندارم ولی این سیستم روی تمام ارزها پاسخگو خواهد بود .
Gbp/usd
Eur/jpy
با تشکر..
نمیدونم دوستان تا حالا بر اساس Adx و Ema 21ترید کردند یا نه
در این تاپیک سیستمی رو معرفی میکنم که بر این اساس میباشد.
اما چیزهای که نیاز هستند :
Ema 21
Adx14
Weekly Pivot
قوانین ورود به معامله :
در صورت کراس خط قرمز Adx با خط سبز به شما بالا در صورت بسته شدن کندل قیمت زیر مویینگ اقدام به گرفتن سل می کنیم .
در صورت کراس خط سبز با خط قرمز به سمت بالا در صورت بسته شدن قیمت بالای مویینگ اقدام به بای می کنیم
قوانین استاپ :
استاپ را زیر پائین ترین قیمت کندل بسته شده در بالای مویینگ در بای
و
در سل بالای بیشترین قیمت کندل بسته شده زیر مویینگ ترجیحا با اختلاف 1 پیپ قرار می دهیم
قوانین تارگت :
از پیوت هفتگی استفاده می کنیم و به روش تریدینگ استاپ با در نظر گرفتن خطوط پیوت پیش میرویم
تایم فریم :
H1
H4
Daily
ارزهای مورد نظر :
من شخصا روی دور ارز زیر کار میکنم و زیاد با بقیه ارزها از لحظ روانشناسی اشنائی ندارم ولی این سیستم روی تمام ارزها پاسخگو خواهد بود .
Gbp/usd
Eur/jpy
با تشکر..