PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیستم ترید بر اساس Adx و Ema21 و پیوت

Extacy
09-01-2008, 19:01
سلام
نمیدونم دوستان تا حالا بر اساس Adx و Ema 21ترید کردند یا نه

در این تاپیک سیستمی رو معرفی میکنم که بر این اساس میباشد.

اما چیزهای که نیاز هستند :
Ema 21
Adx14
Weekly Pivot

قوانین ورود به معامله :

در صورت کراس خط قرمز Adx با خط سبز به شما بالا در صورت بسته شدن کندل قیمت زیر مویینگ اقدام به گرفتن سل می کنیم .
در صورت کراس خط سبز با خط قرمز به سمت بالا در صورت بسته شدن قیمت بالای مویینگ اقدام به بای می کنیم

قوانین استاپ :

استاپ را زیر پائین ترین قیمت کندل بسته شده در بالای مویینگ در بای
و
در سل بالای بیشترین قیمت کندل بسته شده زیر مویینگ ترجیحا با اختلاف 1 پیپ قرار می دهیم

قوانین تارگت :

از پیوت هفتگی استفاده می کنیم و به روش تریدینگ استاپ با در نظر گرفتن خطوط پیوت پیش میرویم

تایم فریم :

H1
H4
Daily

ارزهای مورد نظر :

من شخصا روی دور ارز زیر کار میکنم و زیاد با بقیه ارزها از لحظ روانشناسی اشنائی ندارم ولی این سیستم روی تمام ارزها پاسخگو خواهد بود .

Gbp/usd
Eur/jpy

با تشکر..

Extacy
09-01-2008, 19:02
نکته مهم :
در صورت کراس خطوط در اندیکاتور Adx تا بسته شدن قیمت در طرف دیگر مویینگ صبر کرده و اکیدا از گرفتن پوزیشن خودداری کنید .

موفق باشید

Extacy
09-01-2008, 19:04
قوانین جابجائی استاپ :

جهت حفظ سودهای بدست امده استاپ را با باز شدن هر کندل جدید به روی مویینگ 21 مطابق با کندل قبلی یعنی کندل بسته شده منقل میکنیم .

===========
اما چرا کندل جاری نه و کندل بسته شده :

دلیل کاملا روش است زیرا کندل جاری با حرکات قیمت خود انتهای مویینگ 21 را به حرکت در اورده و از طرفی روند قیمت در کندل جاری غیر قابل پیش بینی می باشد .

با تشکر فراوان.

Extacy
09-01-2008, 19:07
سلام مجدد.

توضیح همراه با عکس در مورد استاپ :

فرض کنید در حالت بای هستیم و کندل با قطع مویینگ 21 در بالای مویینگ بسته شده استاپ ما 2 پیپ پائین تر از همین کندل خواهد بود یعنی پائین مویینگ 21 .

در صورتی که قیمت برگشت کند و به سمت زیر مویینگ حرکت کند با برخورد به استاپ یسته خواهد شد .
در عکس پیوست مویینگ کندلی که با علامت تیک مشخص شده می باشد

موفق باشید.

Extacy
09-01-2008, 19:10
=============
دوستان یک تغییری در روش هست :

اصلاحیه :
از این به بعد به جای ای دی ایکس 14 پریو را به 21 تغییر دهید .
و نیز استاپ را 10 پیپ زیر مووینگ قرار دهید .

موفق باشید.