PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : fxwiner_AutoScalper2.1 & 2.2

javad2006
27-02-2007, 15:33
دو اکسپرت به نام های اتو اسکالپر یک و اتو اسکالپر 2 رو از دوست عزیزمون جناب قاسمی گرفتم و مدت کوتاهی هست که دارم از اونا استفاده می کنم

نتیجه اون رو هم بصورت استیتمنت در همین جا قرار میدهم
تا بقیه دوستان هم ببینند
از ماه آینده هم User , pass اون رو در سایت FOREXGEN به شما میدهم تا عمل کرد اون رو ببینید
خیلی جالبه :چون بصورت هوشمندانه خود اکسپرت در جهت مخالف روند پوزیشن می گیره و بلا فاصله پس از کسب سود اتوماتیک پوزیشن رو می بنده

javad2006
27-02-2007, 15:38
فقط نکته ای که داره این هست به هیچ وجه نباید سر خبر ها و یا ساعت نزدیک به خبر ازشون استفاده کنید
خطر ناکند

اون چند تا los که -180 و - می بینید تقصیر این کامپیوتر خودم شد مجبور شدم خاموش کنم وقتی برگشتم دیدم زیاد رفته تو ضرر خودم دستی بستمشون

javad2006
27-02-2007, 19:09
این رو هم ببینید پایان کار امروز بنده هست دیگه باید برم و اکانت هم دایل آپ هست
و می بندمش

rzamany
27-02-2007, 20:25
امکانش هست که اکسپرت را قرار دهید؟

javad2006
28-02-2007, 06:08
امکانش هست که اکسپرت را قرار دهید؟

در این مورد با خود جناب حمید خان قاسمی صحبت کنید و از خودشون با شرایطی که دارن بگیرید

javad2006
28-02-2007, 21:34
این هم از آخرین روز ماه فبریه سال 7
این هفته این اکسپرت توانست حساب رو تقریبا 2 برابر کنه
از اول ماه بعد چون 5/03/7 این حساب از بین میره به اندازه 10000$ یک اکانت جدید ایجاد می کنم و یوزر و پسورد اون رو در سایت فارکس گن اینجا می زارم تا باز کردن و بستن پوزیشن ها رو هم شما بتونید ببینید
بعضی وقتها شده که اصلا ندیدم پوزیشنی باز بشه و بسته بشه و فقط به اندازه 3 یا 4 پیپ گرفته و به سرعت معامله رو پایان داده و در اکانت هیستوری دیده می شه در کمتر از 30 ثانیه

دوستانی که این اکسپرت رو دارن خواهش می کنم که شرکت بکنند و حداقل هیستوری اوون رو اینجا بزارن اگر ایرادی اشکالی داره بگن تا بقیه هم مطلع بشن

ظاهرا از بس این فرومها زیاد شدن بعضی فرصت نمی کنن که حتی مطالب اون رو بخونن و فقط دنبال یه روش یه معجزه تو این فروم ها می گردن

می خواستم از اساتید خواهش کنم که اگر براشون مقدور هست مطالب بیشتری رو تو قسمتهای مختلف قرار بدن تا بقیه هم کم کم راه بیافتن و شرکت کنند

birami
02-03-2007, 17:27
لطفا شماره حسابی رو که تست میکنید بدین

javad2006
02-03-2007, 23:33
لطفا شماره حسابی رو که تست میکنید بدین

ok از روز دوشنبه که حساب جدید باز کردم حتما در خدمتتون هستم
آقا حساب دمو هست و داره تست میکنه
یک نکته رو هم بگم
چون کمتر کسی به حد و اندازه 10000$ تو این بازار می زاره و رقم سنگینی هست
تصمیم گرفتم رو یک حساب کم با 0.1 لات بزارم تا به واقعیت نزدیک تر باشه

javad2006
05-03-2007, 23:39
حساب دمو 3000 تایی در بروکر فارکس گن ایجاد کردم که از 6/03/7 اون رو راه می اندازم
این هم از نام کاربری و رمز عبور برای شما

Login : 5010275
Password : 5qqzknv

javad2006
05-03-2007, 23:40
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام در انجمن برترین های فارکس ایران کلیک کنید</a>]</font></b>

AMIR
06-03-2007, 00:36
با سلام
ببینیم اکسپرت چی کار می کنه ...
موفق باشید

javad2006
06-03-2007, 07:54
چون باید برم محل کار 2 تا تیکت 501330 و 501331 رو به صورت دستی با ضرر می بندم
انشا الله در طول روز جبران میشه
از اون جا پیگیری خواهم نمود
پس تا نیم ساعت دیگه

javad2006
06-03-2007, 09:35
یک نکته رو بگم چون در دمو داره این اکسپرت ها تست می شن در شاخه زیر که برنامه متا تریدر فارکس گن نصب شده به خاطر تحلیل های زیاد این جفت اکسپرت دائما فضای درایو پر می شود و اگر تخلیه نشود دیگر اکسپرت کار نمی کند و اگر پوزیشن باز داشته باشیم مجبور می شویم متا مربوطه رو ببندیم و پوشه LOGS رو خالی کنیم و همین امر باعث می شود تا اکسپرت بر روی پوزیشن های باز مسلط نبوده و آنها را دیگر زیر نظر نخواهد داشت
البته این مشکل فقط در دمو ترید کردن ایجاد می شود
G:1program file drive dForex Gen Tradinglogs به آخرین شاخه که همان پوشه Logs که مراجعه می کنم یک فایر متنی سنگین پر شده می بینم که کل فضای درایو :G رو سریعا اشغال می کند

javad2006
06-03-2007, 09:38
نکته بعدی اینکه کلا اکسپرت ازنوع اسکالپر چون لحظه ای ترید میکنه باید با لات سنگین تری وارد شویم و با 4 الی 5 پیپ گرفته شده سریعا از بازار خارج شویم
ولی ماشاالله این اکسپرتها در طول روز آنقدر ترید میکنند که با ریسک کم حداکثر 0.5 لات وارد شویم

javad2006
07-03-2007, 19:12
دوستان می بخشین تو این دو روزه اینقدر گرفتار بودم که نشده این اکسپرت ها رو بزارم کار کنن

javad2006
08-03-2007, 08:28
امروز پنج شنبه 8/03/7 اکسپرت رو قرار دادم و امید وارم به اندازه اون 2 روزی که نبودم برامون جبران کنه

این اکسپرت رو بازهم می گم رو چارت متا FOREXGEN قرار دادم نه روی فیبو و نه نورث و نه میگ و نه .......
با Live CHAt سایت هم صحبت کردم گفت به شرطی که زیاد به ما ضرر نزنی اشکال نداره

fryad
29-03-2007, 00:21
سلام
ببخشید میشه در مورد نحوه نصب اکسپرت دقیق برای من توضییح بدین در این مورد من مبتدی هستم خواهش میکنم بصورت کاملا مبتدی برای من توضییح دهید راستش رو بخواید خیلی به کامپیوتر وارد نیستم ممنون میشم

javad2006
02-04-2007, 13:31
باید فایل اکسپرت رو در پوشه EXpert مربوطه فقط کپی کنید
مثال : بنده از بروکر forexgen استفاده می کنم . چون این اکسپرت باید اسپردی که بروکر برای ارز استفاده می کنه 2 باشه شما باید فایل مربوطه رو در مسیری مثل زیر کپی کنید D:Forex Gen Tradingexperts
بعد یکبار برنامه متا رو ببندین و باز کنید
حالا کلید های همزمان ctrl , N رو بزنید سمت چپ برنامتون Navigator ظاهر می شود سپس در شاخه ی Expert Advisors باید نام اکسپرت آمده باشد . با کلیک راست ماوس آن را به چارت eurusd که جلوی روی شما هست آن را Attach کنید .
در آخر هم دکمه Expert Advisor رو می بایست از نوار ابزار استاندارد تون کلیک کنید تا فلش آن سبز رنگ شود
اکنون اگر به گوشه بالا سمت راست چارت خودتون نگاه کنید نام اکسپرت با یک شکلک خندان می بینید

اگر این اکسپرت رو دارید یک مدت روی دمو امتحان کنید تا با روحیات خودتون و اکسپرت و نحوه کارش رو ببینید بعدن می تونید اون رو توی ریل استفاده کنید

javad2006
02-04-2007, 13:32
هرکجای اون رو هم درست متوجه نشدین بگید تا توضیحات بیشتر بدم ( البته با اجازه اساتید محترم )

fx1
03-04-2007, 15:08
جواد جان میشه اکسپرت ها رو پیوند کنی تا بچه ها هم استفاده کنند ؟

javad2006
03-04-2007, 16:26
خواهش می کنم . والا اجازه استفاده این اکسپرت ها با حمد خان قاسمی هست . ایشون براشون زحمت کشیدن برای استفاده از آنها با خودشون صحبت کنید . بهتره

fx1
03-04-2007, 19:15
آقا حمید اجازه میدید تا ایشون پیوند کنند تا بقیه هم استفاده کنند ؟

javad2006
03-04-2007, 19:22
ظاهرا این جفت اکسپرت ها مخصوص کلاینتها هستش و در اختیار دیگر دوستان قرار داده نمی شه .

fx1
03-04-2007, 21:24
پس فکر کنم باید بخریم . خوب آقا حمید قیمت میدید ؟

javad2006
04-04-2007, 01:29
باید فایل اکسپرت رو در پوشه EXpertمربوطه فقط کپی کنید
مثال : بنده از بروکر forexgen استفاده می کنم . چون این اکسپرت باید اسپردی که بروکر برای ارز استفاده می کنه 2 باشهشما باید فایل مربوطه رو در مسیری مثل زیر کپی کنیدD:Forex Gen Tradingexperts
حالا کلید های همزمانctrl, N رو بزنید سمت چپ برنامتونNavigatorظاهر می شودسپس در شاخه ی Expert Advisorsباید نام اکسپرت آمده باشد. با کلیک راست ماوس آن را به چارت eurusdکه جلوی روی شما هست آن را Attach کنید.
در آخر هم دکمه Expert Advisor رو می بایست از نوار ابزار استاندارد تون کلیک کنید تا فلش آن سبز رنگ شود
اکنون اگر به گوشه بالا سمت راست چارت خودتون نگاه کنید نام اکسپرت با یک شکلک خندان می بینید

اگر این اکسپرت رو دارید یک مدت روی دمو امتحان کنید تا با روحیات خودتون و اکسپرت و نحوه کارش رو ببینید بعدن می تونید اون رو توی ریل استفاده کنید

فراموش کردم بگم زمانی که دارین اکسپرت رو به چارت خودتون Attach می کنید در پنجره کوچک باز شده می بایست گزینه ی Allow live Trading رو تیک دار کنید

|AMIR|
03-06-2007, 10:55
سلام جواد جان.

من نفهميدم بالاخره اين اكسپرت سود هست يا نه؟

ممنون ميشم يك استيتمنت در صورت امكان از اين اكسپرت بگذاريد!

ممنون.

جوجه تریدر
14-08-2007, 17:19
با سلام من هم این اکسپرت را از آقای قاسمی گرفته ام اما نمیدانم چگونه باید از آن استفاده کنم. در مورد نحوه ی استفاده از این اکسپرت توضیح دهید
با تشکر

javad2006
14-08-2007, 17:31
در همین صفحه و صفحات قبل توضیحاتی دام ولی دوباره می نویسم فقط بروکر عوض شده با FXislamic کار می کنیم
البته خودم هنوز رو حساب ریل نیانداختم چون حساب من کوچولو هست و طاقت هیچ اکسپرتی رو هم نداره

باید فایل اکسپرت رو در پوشه EXpert مربوطه فقط کپی کنید
مثال : بنده از بروکر forexgen استفاده می کنم . چون این اکسپرت باید اسپردی که بروکر برای ارز استفاده می کنه 2 باشه شما باید فایل مربوطه رو در مسیری مثل زیر کپی کنید D:Forex Gen Tradingexperts
حالا کلید های همزمان ctrl , N رو بزنید سمت چپ برنامتون Navigator ظاهر می شود سپس در شاخه ی Expert Advisors باید نام اکسپرت آمده باشد . با کلیک راست ماوس آن را به چارت eurusd که جلوی روی شما هست آن را Attach کنید .

fx1
18-08-2007, 02:02
با سلام من این اکسپرت رو نصب کردم .لی به صورت خاکستری هست مشکل از کجاست .
راستی اقا جواب شما دیگه نمی خواهید نتایج رو اعلام کنید .

حمیدرضا قاسمی
20-08-2007, 03:05
با سلام من این اکسپرت رو نصب کردم .لی به صورت خاکستری هست مشکل از کجاست .
راستی اقا جواب شما دیگه نمی خواهید نتایج رو اعلام کنید .

با سلام
چون اکسپرت نسخه سورسش نیست واسه همین به شکل خاکستری هست و این مشکلی ایجاد نمی کنه
روی چارت بگذارید و ببینید اگر در چند روز ترید نکرد به من اطلاع بدین.

موفق باشید

fx1
20-08-2007, 03:13
این اکسپرت روی کدوم جفت ارزها خوب جواب میده رو پوند به ین و یورو به ین که اصلآ خوب جواب نداد .
منظورم از این که خوب جواب نداد اینه که حدود 6000 تا سرمایه میخواد .

با سلام
چون اکسپرت نسخه سورسش نیست واسه همین به شکل خاکستری هست و این مشکلی ایجاد نمی کنه

موفق باشید

مثل اینکه کار میکنه فقط میخوام بدونم آیا برای ترید باید حتمآ آنلاین باشم یا نیازی نیست .

حمیدرضا قاسمی
20-08-2007, 03:18
این اکسپرت روی کدوم جفت ارزها خوب جواب میده رو پوند به ین و یورو به ین که اصلآ خوب جواب نداد .
منظورم از این که خوب جواب نداد اینه که حدود 6000 تا سرمایه میخواد .

با سلام

موفق باشید

مثل اینکه کار میکنه فقط میخوام بدونم آیا برای ترید باید حتمآ آنلاین باشم یا نیازی نیست .

باید آن لاین باشه

fx1
21-08-2007, 15:05
این اکسپرت رو کدوم ارزها خوب جواب میده من یه اکانت 600 تایی رو تو ریل کردم تا . البته مینی بود

fx1
21-08-2007, 21:13
با سلام
من کال شدم :(
آقا حمید فکر کنم الان وقتشه که توضیح بدید روی چه تایم فرومی و روی چه ارزهایی خوب جواب میده و حداقل سرمایه لازم چقدر است .
این نتایج تا 621 ماله تحلیل های خوذم بوده که بالا رفته ولی از اونجا به بعد که یکسره نزولی بوده از اکسپرت استفاده کردم .
با تشکر

حمیدرضا قاسمی
22-08-2007, 01:22
با سلام
من کال شدم :(
آقا حمید فکر کنم الان وقتشه که توضیح بدید روی چه تایم فرومی و روی چه ارزهایی خوب جواب میده و حداقل سرمایه لازم چقدر است .
این نتایج تا 621 ماله تحلیل های خوذم بوده که بالا رفته ولی از اونجا به بعد که یکسره نزولی بوده از اکسپرت استفاده کردم .
با تشکر

این نتایج برای چه تایم فریمی و چه ارزی هست؟
باید فقط در ارز eur/usd و تایم فریم 5 دقیقه استفاده بشه

fx1
22-08-2007, 02:41
تو پست قبلی اتچ کرده بودم DetailedStatement.htm برای تایم فروم 1 مین و چند جفت ارز مثله یورو ین پوند ین پوند دلار یورو دلار ااسترالیا دلار و چندتای دیگه .
راستش من نمیدونستم فقط روی ارز یورو دلار هست چون جواد روی ارزهای دیگه هم استفاده کرده بودند .

javad2006
22-08-2007, 20:45
نه فقط روی ارز یورو به دلار که اسپردش 2 هست جواب می ده
بعدشم شما اول باید این اکسپرت رو روی دمو تست می کردین البته دمو با ریل فرق دارن بعدش
اگر به استیتمنت بنده نگاه می کردین فقط روی 2 جفت ارز گذاشتم

javad2006
22-08-2007, 20:47
این اکسپرت فقط اسکالپره یعنی اگه بیش تر از 7 یا 8 پیپ تو ضرر می رفت می بایستی می بستین
120 تا رفته تو ضرر و شما فقط نشستین و نگاه کردین

javad2006
22-08-2007, 20:53
بعدشم چون خلاف جهت ترند میگیره خیلی خطرناکه باید اول به طرز کارش مسلط می شدین بعدش ازش استفاده می کردین
شما تازه کار هستید؟
دوست عزیز اونایی هم که واردن تمام سرمایشون رو تو این بازار از دست میدن سر یه اشتباه
بنده ادعایی ندارم ولی از اواخر سال 5 این بازار رو می شناسم و کارکردم هنوز دارم درجا می زنم . البته بعد از کلی ضرر
شما اول مطالعه کنید ببینید چی خوبه چی بده بعدش همه چیز رو اون هم اینجوری توی ریل امتحان کنید مگه 640$ کم پولی هست که این جوری از دست دادین ؟
دمو رو برای اینجور مواقع گذاشتن دیگه
واقعا ناراحت شدم شما حتی تاپیک مربوط به خود اسکالپر رو هم مطالعه نکردین؟
اونجا اولین چیزی که گفتن استفاده اون روی ارز مربوطش بوده ورداشتین هرجوری که دلتون خواسته استفاده کردین این که نشد بابا

fx1
23-08-2007, 03:10
بعدشم شما اول باید این اکسپرت رو روی دمو تست می کردین البته دمو با ریل فرق دارن بعدش

من با توجه به بک تست شما و اینکه خودم 2 روز رو دمو چک کردم و سود ده بود تصمیم گرفتم رو ریل ازش استفاده کنم ولی نمیدونم چرا از شانس من اون روزی که من خواستم استفاده کنم بازار وحشی شد .

این اکسپرت فقط اسکالپره یعنی اگه بیش تر از 7 یا 8 پیپ تو ضرر می رفت می بایستی می بستین

من اطلاعی نداشتم اگه 8 پیپ رفت تو ضرر باید ببندمش شما هم جایی متذکر این وضوع نشدید . من از خوده جناب حمید رضا پرسیدم و گفت این بهترین تنظیمات اکسپرت هست و بهتره تغییرش ندید و تا اونجایی هم که من میدونم باید بذاری اکسپرت کاره خودش رو بکنه و از دخیل کردن احساسات جدا خودداری کنید . اگه قرار باشه بشینی پای پی سی و با پوزیشن ها ور بری دیگه اسمش اکسپرت نمیشه .
اگه موردی بود حتمآ جناب استاد قاسمی بهم میگفتند تا من استاپ رو کمش کنم .

بعدشم چون خلاف جهت ترند میگیره خیلی خطرناکه باید اول به طرز کارش مسلط می شدین بعدش ازش استفاده می کردین
شما تازه کار هستید؟
دوست عزیز اونایی هم که واردن تمام سرمایشون رو تو این بازار از دست میدن سر یاشتباه
بنده ادعایی ندارم ولی از اواخر سال 5 این بازار رو می شناسم و کارکردم هنوز دارم درجا می زنم . البته بعد از کلی ضرر
شما اول مطالعه کنید ببینید چی خوبه چی بده بعدش همه چیز رو اون هم اینجوری توی ریل امتحان کنید مگه 640$ کم پولی هست که این جوری از دست دادین ؟
اونجا اولین چیزی که گفتن استفاده اون روی ارز مربوطش بوده ورداشتین هرجوری که دلتون خواسته استفاده کردین این که نشد بابا

از بابت ابراز هم دردی شما متشکرم ولی این طور که از قضیه پیداست شما از من بیشتر ناراحت هستید . ;)
من هم بر سر یک اشتباه سرمایه ام رو از دست دادم و میدونم خیلی سری این اتفاق افتاده ( رکرد زدم ) اما فکر میکنم الان دیگه بتونم با این اکسپرت کار کنم و اون سرمایه از دست داده رو جبران کنم .
و اما یک سوال
بهترین ساعات برای اسکالپ با این اکسپرت چیه و به نظر شما اگه 2 الی 3 پیپ رفت تو سود پوزیشن رو ببندم یا نه ؟

و یک تقاضا از استاد قاسمی
اگر برایتان مقدور هست به این اکسپرت modify هم اضافه کنید که استاپ رو در جهت سود جابجا کنه البته اگه صلاح میدونید .

با تشکر از همه دوستان

حمیدرضا قاسمی
23-08-2007, 04:19

من با توجه به بک تست شما و اینکه خودم 2 روز رو دمو چک کردم و سود ده بود تصمیم گرفتم رو ریل ازش استفاده کنم ولی نمیدونم چرا از شانس من اون روزی که من خواستم استفاده کنم بازار وحشی شد .

من اطلاعی نداشتم اگه 8 پیپ رفت تو ضرر باید ببندمش شما هم جایی متذکر این وضوع نشدید . من از خوده جناب حمید رضا پرسیدم و گفت این بهترین تنظیمات اکسپرت هست و بهتره تغییرش ندید و تا اونجایی هم که من میدونم باید بذاری اکسپرت کاره خودش رو بکنه و از دخیل کردن احساسات جدا خودداری کنید . اگه قرار باشه بشینی پای پی سی و با پوزیشن ها ور بری دیگه اسمش اکسپرت نمیشه .
اگه موردی بود حتمآ جناب استاد قاسمی بهم میگفتند تا من استاپ رو کمش کنم .

شما تازه کار هستید؟
دوست عزیز اونایی هم که واردن تمام سرمایشون رو تو این بازار از دست میدن سر یاشتباه

از بابت ابراز هم دردی شما متشکرم ولی این طور که از قضیه پیداست شما از من بیشتر ناراحت هستید . ;)
من هم بر سر یک اشتباه سرمایه ام رو از دست دادم و میدونم خیلی سری این اتفاق افتاده ( رکرد زدم ) اما فکر میکنم الان دیگه بتونم با این اکسپرت کار کنم و اون سرمایه از دست داده رو جبران کنم .
و اما یک سوال
بهترین ساعات برای اسکالپ با این اکسپرت چیه و به نظر شما اگه 2 الی 3 پیپ رفت تو سود پوزیشن رو ببندم یا نه ؟

و یک تقاضا از استاد قاسمی
اگر برایتان مقدور هست به این اکسپرت modify هم اضافه کنید که استاپ رو در جهت سود جابجا کنه البته اگه صلاح میدونید .

با تشکر از همه دوستان

با سلام
اول fx1 جان من استاد نیستم من هم مثل شما ها هستم و هیچ ادعایی ندارم ممنون می شم من و فقط حمید خطاب کنید .
تنظیمات اکسپرت را نباید دست بزنید
باز می گم فقط یورو و تایم 5 دقیقه
از اکسپرت فقط در بازار آسیا و اروپا استفاده بشه و ضمن اینکه با حرف جواد موافقم بگذارید در دمو کار کنه و با نحوه تریدش اشنا بشید بد در ریل استفاده کنید و ضمنا اگر روزی 20 پیپ سود رسید اکسپرت را خاموش کنید و روز بعد ازش استفاده کنید .
به زودی ایشاا. اکسپرت جدید آماده می شه البته اسکالپر نیست و بر اساس سیستم تریدی که خودم ماه ها روش کار کردم ترید می کنه و سود ده هست یعنی تا الان بوده .

موفق باشید

javad2006
23-08-2007, 09:49
شما لطف کنید پستهای اولیه این تاپیک رو یک بار دیگه به دقت مطالعه کنید زمانهای عدم استفاده رو گفتم
بعدشم 2 روز روی دمو تست کردن هیچ اکسپرتی مبنی بر مسلط شدن بر روی اون نیست
دوست عزیز دمو با ریل فرق داره
به عنوان یک دوست بهتون هشدار می دم اگر این کار رو دوباره شروع کنید هزار درصد ضرر خواهید کرد
به قول پسته خانم ( سریال مدرسه مادر بزرگها ) : آخرش من سواد دار نمی شم

javad2006
23-08-2007, 10:05
از بابت ابراز هم دردی شما متشکرم ولی این طور که از قضیه پیداست شما از من بیشتر ناراحت هستید

بله که ناراحتم پس چی چرا باید هموطن های من دوستان من ضرر بدن می دونی اگه کمک کنیم همگی باهم سود ببرن چه تاثیر زیادی در کل جامعه خواهد داشت جدی میگم البته در دراز مدت اگه همه ایرانی ها نمی گم زیاد ماهیانه 5% از این بازار سود بگیرن چه عدد و رقمی واسه جامعه می شه رفاه اجتماعی بالا می ره !!!!!!!!!!!!

expert
11-01-2010, 15:12
30 تا پست باید داد تا بشه دانلودش کرد این پست ها رو تو هر تاپیکی می ذارم تا آخر 30 تا بشه تا بتونم دانلود کنم شرمنده
تا ببینیم این اکسپرت چه طوریه؟

FX.NASIRI
09-04-2010, 21:51
سلام دوستان

این پستها برای سال 7 .. چرا کسی رسیدگی نمیکنه...؟؟ آقا این اکسپرت رو بزارین دیگه