توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی اندیکاتور های سودده در این تاپیک
سلام . من یه فکری زد به کلم . به نظر من این تاپیک باشه تا همه اندیکاتور هایی را که فکر میکنند مفیده رو attach کنند و در مورد یه توضیح کوچیک هم بدند تا یه لیست سوده ده از اندیکاتور ها داشته باشیم .
اولیش با من بچه ها هم بیان تا با هم شروع کنیم . آقا حمید شما هم هرچی دارید رو کنید
این اندیکاتور روی چارت فلش هایی را به صورت سر بالا و پایین مشخص میکنه که تقریبآ میتونیم تا 10 پیپ روش حساب کنیم .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام در انجمن برترین های فارکس ایران کلیک کنید</a>]</font></b>
kamal2006
06-04-2007, 21:11
با سلام
این اندیکاتور روی کدوم ارزها بهتر کار میکنه؟
مثل اینکه سیگنال بای بهتر از سل میده، درسته؟
ممنون
سلام خیلی ممنون که شما استقبال کردید .
همین طور که خودتون گفتید مثل اینکه روی بای دقیقتر عمل میکنه و روی هر جفت ارزی که پوند داشته باشه بهتر از بقیه میتونه سیگنال بده .
حمیدرضا قاسمی
09-04-2007, 01:25
با سلام خدمت دوستان عزیز
عذر خواهی می کنم بابت اینکه کمتر فرصت می شه با تاپیک ها سر بزنم جون در حال آماده سازی سایت جدید هستیم.
خوب من هم یه اندیکتور بذارم
وقتی قرمز رنگ هست یعنی ترند نزولی
وقتی آبی رنگ هست یعنی ترند صعودی
وقنی زرد رنگ هست یعنی مارکت رنج می باشد
kamal2006
09-04-2007, 01:51
سلام حمید جان
لطفا فایل اندیکاتور رو اپلود کن و موارد استفاده اون رو هم یه توضیحی بده.
ممنون
حمیدرضا قاسمی
09-04-2007, 02:33
سلام حمید جان
لطفا فایل اندیکاتور رو اپلود کن و موارد استفاده اون رو هم یه توضیحی بده.
ممنون
سلام
بله فراموش کردم اصل مطلب و بذارم:D
این اندیکاتور 3 رنگ داره :
قرمز: ترند نزولی : sell
آبی : ترند صعودی : Buy
زرد: نه صعودی و نه نزولی پس فقط تماشای مارکت و بدون پوزیشن
با سلام خدمت تمامي دوستان.
انديكاتوري رو كه در ضميمه قرار دادم ساعت شهرهاي مهم كه بازارهاي مالي مهمي رو هم دارند نشون ميده.
ساعت گرينويچ.
ساعت بروكر.
ساعت ژاپن.
ساعت نيويورك.
ساعت لندن.
اميدوارم خوشتون اومده باشه.
موفق و پيروز باشيد.
با سلام خدمت دوستان عزیز.
سه تا اندیکاتور با حال میزارم برای شناسایی و تشخیص الگوهای کندل استیک چارت.
امیدوارم مفید واقع بشه و بتونید ازش استفاده کنید.
با تشکر.
سلام.
اندیکاتور مدیریت سرمایه !
امیدوارم خوشتون بیاد و مورد استفاده قرار بدید.
با تشکر.
سلام .
یه اندیکاتور برای تشخیص Correlation ارزها نسبت به یکدیگر .
سلام.
يكي از انديكاتورهاي كه براي تشخيص over bought وover sold كارش را نسبتا خوب و بهتر انجام مي دهد انديكاتور (((j_tpo )))هستش كه با rsiو stochastic بر روي ارز يورو به دلار براي( اسكالپ ) در تايمهاي h1وm30خوب جواب مي دهد.
دو تا اندیکاتور با حال دیگه
سلام و وقت به خیر خدمت دوستان.
دوستاني كه از موقعيت فيبو ناچي در چارتها و تحليلهاي خود استفاده ميكنند , دو اندیکاتور رسم اتوماتيك خطوط فيبوناچی رو در ضمیمه قرار میدم.
امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره.
با تشکر.
Trader Pro
23-09-2008, 02:43
دو سايت سايت خارجي كه خيلي به انديكاتور و اكسپرت مجهز هست.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام در انجمن برترین های فارکس ایران کلیک کنید</a>]</font></b>
Hadi.teimory
01-12-2009, 16:08
این دو اندیکاتور در تایم فریم 1و4 ساعت روی جفت ارز یورو دلار بد جواب نمیده :16_002:
این مجموعه اندیکاتور ها را در پوشه اندیکاتور کپی کنید فقط توجه داشته باشید که فایل License اجرا کردنی نیست فقط باید در پوشه اندیکاتور موجود باشد . ما بقی اندیکاتور ها را می توانید اجرا کنید با ولی با این محدودیت که فقط از ساعت 10.30 شب تا 10.30 صبح فعال است
چون این ورژن دموی نرم افزار است و برای ورژن نامحدود آن باید پول بپردازید
اندیکاتور MaxP_v35 سیگنال زرد رنگ برای ورود صادر میکنه و دایورجنس ها چنانچه هر
سه باهم سیگنال دادند بهترین حالت برای ورود هست .
البته در مواقعی که فقط یکی از دایورجنسها سیگنال می دهد
هم میتوان وارد شد ولی ریسک آن بالا است مگر اینکه با اندیکاتور های دیگری مورد تایید قرار بگیرد
در اکثر مواقع می توان پیپ های بالای 10 تا از آن گرفت البته در تایمهای 15 دقیقه
به بالا خوب بیشتر میشه ازش پیپ مطمئن گرفت
برای اطلاعات بیشتر در گوگل سرچ کنید چون سایت فارسی که از آن دانلودش کردم
یادم نیست .
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.