PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیستم Dolly

AMIR
31-07-2007, 14:47
سلام به دوستان
امروز یک سیستمی رو معرفی می کنم که سودده بوده.و این سیستم بر اساس یکسری اندیکاتور عمل می کند.این سیستم شبیه سیستم Wss هست البته تغییراتی داره.دو سری اندیکاتور داره که براتون می زارم برای دانلود.این سیستم یکسری نقاط برای بای(خرید) و سل (فروش) مشخص می کنه البته الرت هم میده .
موفق باشید
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام در انجمن برترین های فارکس ایران کلیک کنید</a>]</font></b>

حمیدرضا قاسمی
31-07-2007, 15:05
با تشکر از امیر عزیز به خاطر فعالیتی که در انجمن داره
امیر جان می تونی بگی در چه ارزهایی بیشتر جواب می ده و میزان سود دهی به طور متوسط در ارزهای مختلف و بهمون بگی

ممنون

AMIR
01-08-2007, 09:25
سلام
این هم سیگنال امروزش هست.sell 2.0265
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام در انجمن برترین های فارکس ایران کلیک کنید</a>]</font></b>
در چهار ارز اصلی
موفق باشید

fx1
25-08-2007, 02:08
با تشکر از امیر جان که بدون هیچ چشم داشتی اطلاعات و روش های سوده رو به بچه ها معرفی میکنند .
امیر جان چندتا سوال داشتم
شما این سیستم ها رو از کجا پیدا میکنید . اصلآ می خرید یا پیدا میکنید
قسمت آ و ب این فایل های اتچ شده با هم فرقی میکنند یا نه اگه فرقی نمیکنند پس چرا یکیش رو نذاستی که بچه ها سردرگم نشند .
مبنای پوزیشن گیری این سیستم چیه ؟ اگه من نخوام با الرت پوزیشن بگیرم باید بر اساس چه تحلیلی وارد بشم .
شما از این سیستم بک تستی گرفتید یا نه اگه گرفتید نتایج هم اینجا قرار بدید.
به نظر شما میتونم رو ریل استفاده کنم یا نه .
نسخه جدید تر ایت سیستم اومده بیرون یا نه اگه اومده بیرون چطوری باید آپدیتش کنم
با تشکر مجدد از شما

AMIR
26-08-2007, 11:27
سلام
با تشکر
والا این سیستم رو من از دوستانم گرفتم وگفتم اینجا بزارم تا دوستان بتونن استفاده کنن.این سیستم خیلی شبیه Wss هست.اپدیتشو نمی دونم باید بگردیم .شما اول تست کنید تو ریل چند وقت تا مسلط بشید .من اندیکاتور های قسمت اول رو گذاشتم .این روش بر اساس خطوط پیوت هست.
بازم اگر اطلاعاتی بدست اوردم اینجا قرار می دم...
موفق باشید

erfan 76
16-04-2010, 15:44
:32_002:با سلام و خسته نباشید به همه بر و بچه های انجمن
از اینکه عضو این انجمن شدم و با شماها آشنا شدم خیلی خیلی خوشحالم وبرای همگی آرزوی موفقیت میکنم .
از همه عزیزان تقاضا دارم که به من کمک کنن و یه اندیکاتور حرفه ای وسیگنال ده رو به من معرفی وطریقه استفاده اش رو هم بگن .
پیشا پیش از زحمات شما متشکرم